SOBRE MI


Sóc l'Isidre Santacreu, arquitecte, dibuixant, fotògraf, actor i ballarí. Un frenesí al voltant d'un mateix concepte: el lligam entre el temps, el lloc i la memòria.

Com a arquitecte tinc despatx propi des del 2001 i em dedico especialment a l'exteriorisme, i és que com a bon criminal m'agrada un ou tornar al lloc del crim i per donar-te una volta per un parc no cal demanar a ningú permís. Però també em dedico als equipaments culturals, docents, cases particulars, reformes, taxacions, dictàmens judicials i... colló quantes coses..! Per a tafanejar en aquesta vesant, us adreço al blog SUBMINISTRE D'EMOCIONS que comparteixo amb uns companys i amics.

Vaig ser professor de dibuix a l'Escola d'Arquitectura de La Salle Barcelona des de 2002 i fins al 2012. De dibuix a mà alçada, que és un dels vicis que tinc. Però el dibuix no va de fer flipar a les tietes: la cosa tracta d'entendre el que tenim davant dels ulls... è una cosa mentale.

Doctorant del Departament d'Història i Composició de l'ETSAB, pendent de lliurar el projecte de tesi sobre l'evolució de la mirada (foto)gràfica sobre la ciutat. M'agrada tant aquesta vesant que he decidit que sigui un estat crònic.

Com a fotògraf vaig passar breument per l'IEFC i des del 2010 sóc membre de "ARQUEOLOGIA DEL PUNT DE VISTA", entitat dedicada a posar en valor el patrimoni fotogràfic existent, principalment des de l'estratègia d'ampliar unes imatges en gran format per ubicar-les al lloc original on van ser preses, de manera que es crea així un collage de temps.

M'he format com a actor a "Escala Teatre" de Barcelona on he realitzat tres cursos d'interpretació que m´han dut a la presó de dones de Barcelona... per representar-hi "Després de la pluja" de Sergi Belbel.
Amb la dansa contemporània em vaig formar sota el mestratge d'Olga Tragant, i vaig arribar a interpretar i coreografiar una peça videogràfica de foment de la dansa per a ser emesa als entreactes de El Liceu. Sorprenentment el vídeo s'hi emet i ningú s'ha queixat.

Podeu tafanejar a la meva web clicant al logo d'aquí a sota: