Tuesday, May 7, 2013

Optimista del dimoni.

Dimoni


A la filla del cap de l'Estat del Reino de España avui van i la desimputen. Sense vaselina (allò que alguns en diuen CT).

Gairebé a la mateixa hora va i resulta que parlo una altra llengua, el Lapao (Llengua Aragonesa Pròpia de l'Àrea Oriental). La cosa faria gràcia si no es tractés d'un episodi més del genocidi cultural que pateix el català, encapçalat pel PP amb la connivència de tot Cristo que calla com un putes (dada de la setmana passada: hi ha vuit països, vuit! on hi ha més gent aprenent català que a la resta d'España).

I al Ministro de l'Interior del Reino de España aquest matí se li ha acudit de sortir en defensa del de Justícia (que pretén eliminar la possibilitat d'avortament en cas de malformació fetal i olé) declarant que "El aborto tiene que ver algo con ETA". El pitjor del cas és que aquest cretí és català amb el que amb la independència ens l'hauríem de confitar. Ara que hi penso, a en Marhuenda també... Quina merda d'Ítaca!

De la crisi passo o no dormo.

I malgrat tot el meu optimisme és brutal. Perquè els que venen són millors. Com ho sé? Fàcil. Tinc un fill. Està plorant com un marrà i vull que pari en sec: "Martí, no riguis!!!" I de cop una cleca. Vull que se'n vagi a dormir: "Martí, no vinguis que me'n vull anar a dormir sol", i ni que em foti a còrrer arriba ell abans al llit. Venen preparats de sèrie amb aquell NO rotund de Camús. Aprenem-ne.

No comments:

Post a Comment