Friday, November 25, 2011

Gisèle Freund, pitonissa.

pre-paternitat
M6+Elmarit28ASPH+TriX+R1200GS+SMN+un servidor

"Hace unas décadas, los viajes eran el privilegio de una pequeña clase acomodada. Hoy en día, gracias al tiempo libre, a las vacaciones pagadas y a los progresos de las comunicaciones, millones de personas se desplazan cada año. En la sociedad de la abundancia, el automóvil y el avión han dejado de ser transportes de lujo.
(...)
El cuerpo humano, sin embargo, tiene sus límites y no puede absorver en tan poco tiempo tantas impresiones nuevas sin mezclarlas. Qué importa, de vuelta a casa, revelará las fotos y podrá recordar los lugares visitados. Ya no hace falta mirar. La cámara ve por nosotros."

"La fotografía como documento social", Gisèle FREUND


I va la tipa i això ho escriu... al 1974!!! Després de llegir això, us prometo que pagaria deu cèntims per ressuscitar la Gisèle Freund i veure-li la cara davant l'adveniment del digital i dels vols low-cost... En cinc minuts un atac de feridura se l'enduria de tornada a la caixa.

En una altra banda comentava que hi ha uns indis americans que al desembarcar en un aeroport s’hi queden unes hores de més: esperen que els hi arribi la seva ànima, que viatja a una altra velocitat. Em pregunto si mentre s'esperen es miren a la pantalla lcd de la càmera les fotos que segur que han tret del viatge. I així, foto a foto, els arriba l'esperit...

Haugh..!




2 comments:

  1. Tothom te dret a equivocar-se, més encara si ja no esta a temps per rectificar! (Si SNM es la sòcia del motorista, em donaré per satisfet d'haver identificat tots els ingredients de la foto.)
    "Ach, Ludwig Wittgenstein,
    das ist fein,
    sprach's in Glas hinein
    zum süssen Wein."
    Markus

    ReplyDelete
  2. Markus, que el pitonissu encara el seràs tu... efectivament hi ha sòcia a la foto i és la SMN... Pobra, m'hi refereixo com una criminal i mig d'amagat, clandestinament... Shhhht...

    I si Sant Google Traductor no m'enreda, el problema de la foto és que més enllà del te ensucrat, res de res... Pot ser de fiar un poble abstemi?

    ReplyDelete